МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната прес конференција,Божанка Минова носител на Советничката листа на ГРОМ во Кавадарци,вети дека таа со советниците на ова партија ке се заложи, за доградба на кејот,изградба на градинки,бесплатни плацеви за младите брачни парови,решавање на дивата ромска населба kaj ОСУ„Ѓерче Петров“,решавање на проблемот на земјоделците со откупот на грозјето и друго.