МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Koлективните гради и понатаму се реконструираат и обновуваат.Годинава завршува обновата на фасадите во Кавадарци .

Градоначалникот Митко Јанчев со изјава за ова активност на Општина Кавадарци -Локална самоуправа.