МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Интензитетот на комуналната изградба е со засилен капацитет, и во сабота. На 2 март се работеше на неколку локации. Реконструкација на ул. „Глигор Прличев“ со два скипа. Менувањето на локацијата на вододводната линија во с. Ваташа е завршена. На ул. „Киро Арсов“ се врши реконструкција на водоводна линија со должина од 150 метри.

53188087_2367849223439125_5523346612878835712_n.jpg

53291004_2367849243439123_659562279217397760_n.jpg

0000434566.jpg