МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Интервјуто со кандидатот на СДСМ Бетиане Китев, тој имаше можност и одговори на неколку прашања на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ-Митко Јанчев.Истовремено му постави три прашања кои заради неможност тоа да биде сторено во иста емисија, Јанчев ги одговори дополнително.Во продолжение ви ги предадаме прашањата и одговорите .