МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На прес конференција претпладнево во ОО н СДСМ носителот на советничката листа Ристо Сакалиев објави дека тој стапува во коалиција со СДСМ.Новиот советник Ташо Радњански пред камерите му ја понуди соработката од страна на СДСМ, а Сакалиев ја прифати со што СДСМ обезбедува мнозинстви во новиот Кавадаречки Совет.