МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Се отвори СебеСложувалка бр.2 во Кавадарци

СебеСложувалка е фирма со долгогодишно искуство во психолошкото советување, психодијаг...

Во недела на 20 ноември -во Кавадарци ке се одржи -Меморијалниот кошаркарски турнир за ветерани „Ордан Тотов- 22. На ова петто издание н...

„Кривични дела против животот и телото“ на Симона Манчева и „Невидиливост на присуството“ на Зорица Зафировска настанаа ка...

Овој настан се очекува од следната година да прерасне во театарски фестивал

viber_image_2...</span></p>
            </div>

</div></div><div class=

Јубилеот ке се слави во неколку фази - со театарска претстава, изложба, монографија...

М.В.

...

Од денеска започна Јавна расправа за изготвување на Комуналната програма за 2023 година.Всушнот капиталните инвестиции се познати , меѓ...

Со света Архиерејска литургија и со молитви денеска во Кавадарци беше одбележан празникот Свети Димитиј.Овј светец пред извесно време...

На 05. ноември СДСМ оддржа граѓанска трибина под наслов „Силно и одлучно кон иднината“ .

Трибината се одржа во Ангропромет-Тикв...

Се известуваат сите православни верници од Кавадарци, дека во Сабота, на ден 05. 11. 2022 година, e ЗАДУШНИЦА. Вечните почивалишта на своите на...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)