МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Градоначалникот Митко Јанчев деновиве ја посети улицата ,,25 мај, која е паралелна на „Вардарска,, и „Шишка,, и изврши увид нa работи...

Фото; Бранко Ивананвски

Општина Кавадарци денеска упати јавен повик во потрага по крал и кралица за Тиквешкиот карневал, но и остан...

Ќе се реконструира патниот правец Мрежичко - Мајден во Кавадаречко, информираше градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, во рамките...

Пензионерите од Кавадарци излегоа на улица и се приклучија кон барањата на пензионерите од другите градови на Македонија.

Нив ги п...

Започна поставувањето на метални столбови за монтирање на заштитната еластична ограда. Овој проект е во соработка со ЈПДП, односно огра...

По брзата интервенција на ТППЕ Кавадарци изгасено е запалено возило во центарот на градот .Навремената интервенција при пожар на авто...

Општина Кавадарци континуирано работи на ново улично осветлување. Служби од секторот за улично осветлување работат на поставување на ...

ИНТЕГРАЛЕН ТЕКСТ НА БАРАЊЕТО

„Б А Р А Њ Е

Од Регионално Здружение „Тиквешки Лозаро Овоштари“ Кавадарци

Бараме од Гр...

ИЗЈАВА НА ГРАДОНАЧАЛНИК МИТКО ЈАНЧЕВ :

-ИЗГРАДБА НА ДОМ ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

-ИЗГРАДБА НА СПОРСКА САЛА ВО СЕЛО ДРЕНОВО

...

– Винарската визба „Тиквеш“, лидер на винскиот пазар во земјава, продолжува со својата стратегија за континуирани инвестиции ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)