МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Активности кои следуваат во Дом на култура “Иван Мазов – Климе“ во деновите кои доаѓаат:

-Петок, 4 ноември 2022, од 19 часот во Г...

Денеска во просториите на Подрачното Одделение нао Дирекцијата за заштита и спасување се одржа Кординативен состанок на институциите...

Предводени од менаџментот на компанијата, Специјалниот претставник на германската Влада за земјите од Западен Балкан и германската а...

Висок процет на кој можат да позавидат Општини од Западна Европа

60 готово проекти со кои може и веднаш се се аплицира, за средст...

„Вчера во просториите на Кожувчанка Доо -Кавадарци, од страна на претставници на кавадаречките моторџии во знак на благодарност зад...

,,На 30.10.2022 во 12.30 часот во Полициската станица во Кавадарци било пријавено дека во с.Марена, кавадаречко, патничко возило „форд“, с...

Кавадаречките млади танчери во голема и силна конкуренција постигнаа завидни резултати

Танцовиот спортски клуб Линеа од Кавадарц...

„На 26.10.2022 во 19.10 часот во Полициската станица Кавадарци, од Општата болница во Кавадарци било пријавено дека кај нив со тешки телесн...

Кавадаречкиот аматерски театар при Домот на Култура - Кавадарци во режија на Микица Илова утре од 19.30 ке понуди нова доза на хумор

У...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)