МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Соопштение за медиуми

Новоименуваната амбасадорка по прв пат гостинка на DRӒXLMAIER локацијата во Кавадарци

Амбасадорката на Соју...

Судијата на претходна постапка Лидија Ридова на ден 15.08.2023 донесе Решение за определување мерка Притвор

„Пост...

Судијата на претходна постапка Лидија Ридова на ден 16.08.2023 донесе Решение за определување мерка притвор

„Постапу...

СООПШТЕНИЕ ОД „ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ„-ДОО С. ВОЗАРЦИ-КАВАДАРЦИ

„Се известуваат сите граѓани на Општина Кавадарци и околните ...

„Младите се моторот на едно општество. Главната движечка сила што влече напред. Како млади учествувавме во важни процеси за македон...

Според ,неофицијалана информација ,утринава две лица загинале во сообраќајна несреќа на патот Градско Прилеп околу 500 метри кај раскрс...

Кавадаречките пензионери денеска одржаа уште еден протест, за покачување на минимална пензија,линеарно зголемување на пензиите ...

Денививе на средба со жителте на МЗ ,,Марена,, градоначалникот Митко Јанчев, разговараше за досега постигнатото и што се очекува да се г...

Градоначалникот Митко Јанчев деновиве ја посети улицата ,,25 мај, која е паралелна на „Вардарска,, и „Шишка,, и изврши увид нa работи...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)