Во Возарци изградена патека за потребите на инвалидизирано лице.Соопшение од Кабинетиот на градоначалникот на Кавадарци

Во денешното соопштение од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев ,попладнево сме известени за следното:

„Извршено е пробивање на ул.Лазо Асијата покрај турските гробишта. За ова пробивање имаше доста голем број пријави од граѓаните и им беше од големо значење.Покрај ова изградена е од патека која му беше многу потребна на инвалидизирано лице во с.Возарци. Патеката е донација од Градоначалникот преку Кожувчанка“, се вечи во соопштението.

00000000000000000000000000000000000000000000000000000002.jpg