МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска на Прес конференција секретарот на ОК н ВМРО-ДПМНЕ Гоце Ангеловски постави повеке прашања до СДСМ, поврзани со платите, цените на нафтата,практикувањето на власта во Општината и сл.