МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Фотографија за историјата

Пречек на ариепископот на македонската православна црква Доситеј II ( 1958-1967) во ресторанот Бриони од страна на свештениците и членовите на црковниот одбор од Кавадарци, меѓу кои: Андон Мицајков, Ордан Шандаров, Блажо Крушков, Боро Ѓелев, Фердинанд Чејков, Тошо Грозданов, Тасо Плетварски и други.

Петре Камчевски-Музеј Галерија