МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Изложбата предизвика голем интерес кај кавадарчани.Масовна посетеност на изложените возила од повеќе држави на Балканот и Австрија.Организаторот Митко Ташев задоволен од третманот на истата во рамките на Гроздоберот.Изложбата ја посети градоначалникот Митко Јанчев со член од семејството.