МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Прием на Градоначалникот Митко Јанчев, на Претседателот на Р. Македонија Ѓорге Иванов ,министри во Владата на РМ дел од дипломатскиот кор во државата