МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вработените во претпријатието за производство на буриња “Даб“ од Кавадарци со дел од вработените и нивните производи. На фотографијата Перо Белевски-директор, Ордан Костов-главен мајстор, Душан Темков и други. Фотографијата е од 1957 година, а локацијата е на Црквинската улица, денес “Мито Хаџи Василев-Јасмин“