МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За некого можеби 5 000 евра е сума која е ништо, но за некој ќе значи голема помош.

Семејството Рујковски ги повикува сите хумани граѓани да им помогнат со донација за нивната малолетна ќерка Катерина Рујковска која на 25 октомври во Специјлната Болница Свети Вид во Белград ќе претрпи посебен хирушки зафат пресадување на рожница (шареница) и за таа операција им требаат 5000 илјади .

Бидејќи родителите ја немаат потребната сума за операцијата, бараат помош од граѓаните.

Ние ве замолуваме да подадете рака уште еднаш за оние на кои навистина им треба помош.

Ова е сметката каде може да донирате.

1.-blanko-Copy-175-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-001.jpg

1.-blanko-Copy-176-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-Copy-001.jpg