МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Локалната самоуправа Кавадарци ги интензивира работите на уредување на сите улици, особено централните.Рано утринава и преку ден ЈП Комуналец и други служби, вршеа кастрење на дрворедите во центарот и на Градскиот плоштад, улицата „Тиквешко востание“,се обновуваше вертикалната сигнализација, се дотеруваше осветлувањето, а се вршеа и партнерно доуредување на тлото на Плоштадот каде треба да се садат дрвја и уредедување со трева и цвеќиња.Во рамките на овие комунални активности поставени се и тезгите за продажба на новогодишни реквизити и подароци а се подготвува и украсувањето за претстојната Нова година.

4445.jpg

222233.jpg

6666.jpg

33333.jpg

777777.jpg