Градоначалникот и Локалната сампоуправа Кавадарци вечерва/31декември/организира дочек на Нова година на Градскиот плоштад.Многу музика, заедничка забава и огномет каков доликува за ова луда вечер.Неофицијално, најубав помин многумина доживуваат токму на ваквите средби за Нова година .И ова вечер во Кавадарци очекуваме да биде таква:луда и незаборавна.На полноќ прв нова година на Плоштадот во Кавадарци ке ви честита градоначалникот Митко Јанчев.

На сцената ке настапат Акустико лајт,М.А.D M8tS, a на полноќ -огномет.

За Нова Годна ќе се служат греани вино и ракија.

Повелете.Ве очекуваме.

https://www.facebook.com/rtkavadarci/videos/2309854682567516/

3333333333.PNG