МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Покрај навивачката група „Лозари - исток„ , во хуманитарната акција за собирање средства за Драгана, се вклучија и членовите на Мото клубот „Рајдерс„

Мото клубот Тиквеш Рајдерс се приклучи на хуманитарната акција за помош на Драгана Малкиќ и од сопствени средства на членовите на клубот донираше 25.000 денари .Нивното вклучување е со цел за успешно спроведување на операцијата и лекување а воедно со желба и надеж за побрзо закрепнување на видот и животните активности на еден тинејџер и млад човек.