МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кавадарци со занаетчиски дуќани-на местото на Хотел Балкан -подоцна Тинекс Ова се последните стари дуќани на источната страна на чаршијата во Кавадарци, пред да бидат срушени и на нивно место да биде изграден хотел “Балкан“