МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Започна со изградба на конструкција за цистерна за индустриска вода кај Спомен Костурницата. Оваа вода ќе се користи за наводнување на Градскиот парк и за потребите на ГРК Тиквеш.

-Освен тоа се врши и поврзување на колекторот кој беше оштетен од временските услови ,во должина од 100 метри.

-Во завршна фаза е и бунарот за индистриска вода кој можат да го користат и граѓаните за полнење со вода на механизацијата која ја користат за земјоделството.

55503365_2377890519101662_2616725502446010368_n.jpg

54236779_2377891952434852_1455457824116047872_n.jpg

53636635_2377894429101271_3133688596783955968_n.jpg