МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На 01.04.2019 на подрачјето на СВР Велес извршена е контрола на возачите за давање на првенство на минување, при што се констатирани 15 прекршоци, од кои во Велес кај осум возачи, во Кавадарци кај четири и во Неготино кај тројца возачи.