МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Ова е фотос од поплава во фабриката за електро материјали МЕПОС Кавадарци. Реката Луда Мара поради обилните дождови на неколку места беше излеана и предизвика поплави во неколку стопански објекти во долниот тек на течението на реката.“

П.Камчевски