МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Улицата Илинденска од центарот на градот спрема автобуската станица 1949 година. Од десната страна е хотелот “Југославија“ на Петре Камчев-Американецот, од левата дуќаните на Тентовци.

Од фототеката на Музеј-галерија.

П.Камчевски