МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во организација на Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата Кавадарци и Јавна општонска установа “Рада Поцева“ се одржа квиз натпревар Весел детски семафор.Квизот беше организиран на високо ниво .Од страна на претседателот на ОСБСП Кавадарци Љупчо Лазов на воспитувачите кој што ги подготвуваа децата, им беа доделени благодарници за нивниот придонес во сообраќајното воспитување и образование на децата .Исто така и на сите групи им беа доделени награди од страна на ОСБСП Кавадарци.

Во квизот учествуваа големите групи од Изворче,Гроздоберче Детелинка,Снежана,Ваташки цветови и Буба Мара.

60825523_433843007404935_6647167751255228416_n.jpg61018264_552486008616256_7519338603911053312_n.jpg