МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Заврши проектот - Витач -инкубатор за органско земјоделско пчеларство .Проектот го спроведе Биовита.Наменет беше за обука на млади пчелари во руралните средини. Покажан е голем интерес особено кај младтата женска популација