МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот денеска во Кавадарци во соработка со Општинскиот совет во две основни училишта ја спроведе кампањата „Безбедни првачиња.„