МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Оперативата на ангажираната фирма „Патио монт“ го реализира проектот за изградба на тротоaр во село Сопот. Поплочена е делница од тротоарот на главната улица на локација наспроти селските гробишта.Согласно проекотот на локацијата прво се расчистуваше и порамнуваше теренот, по што се поставија мали рабници и тампон, а во завршната фаза и бехатон плочки.Проектотот е во склоп на програмата за комунална изградба, а се реализира на барање на жителите од Сопот.

78581505_2578080189082693_3737095681844707328_n.jpg78144319_2578080185749360_4890958729182183424_n.jpg