МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата Кавадарци и Самостојниот инспектор за превенција по сообрaќaј од ПС Кавадарци ги посетија 3-тe Средни училишта и на учениците од 4 година им поделија едукативни флаери и им ја честитаа Новата 2020 година.Од страна на Претседателот на ОСБСП Љупчо Лазов-Кавадарци им беа поделени новогодишни честитки за среќна и безбедна нова 2020 година.

80845291_122038865953937_5678838460652191744_n