Завршена е рехабилитацијата на делницата А1 врска со 1103 (Возарци)-Раец-Фариш Јавното Претпријатие за Државни Патишта се грижи за безбедноста на граѓаните учесници во сообраќајот и со средства во висина од 106.49 милиони денари изврши рехабилитација на 9.10 километри и ширина од 6 метри на коловозот на овој дел од патниот правец.

123086436_1912479442263758_9139221550423554504_n 123198949_1912479448930424_2933193063023214718_n