Во тек е акција за санирање на полските патишта. Деновиве се санира патот во Брушани а веќе е завршен патот во месноста Овчка река. Согласно временските услови ќе се продолжи со санација на полски патишта на останатите локации.

88945639_2664964213727623_2318279460681416704_n