МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Lions club Tikvesh од Кавадарци се вклучи во хуманите активности поврзани со пандемијата од kоронавирусот и собра и додели донација од : постелнина,крпи,заштитни маски за повеќекратна намена,заштитни ракавици,хигиенски средства, анти дезинфикациони средства, витамини и друго.Овие средства ги намени за граѓани кои се наоѓаат во Државен карантин и полицајци кои извршуваат работи за време на државниот карантин спроведуван во Кавадарци.

91698923_10220074908078849_8394747316447215616_n

92039397_10220074907198827_4104496873790767104_n