МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Се постапува според упатствата на Владата.Во Општината продолжува дезинфекцијата и доследно спроведување на пропишаните мерки во рамките на препораките и вонредната состојба.Изјави на ;

Д-р Никола Трендафилов Зам. градоначалник на Општина Кавадарци

М-р Митко Јанчев- Градоначалник на Општина Кавадарци.

м.д.