МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Жител на село Дреново ,вчера е обелоденето ,дека е позитивен на коронавирусот. Човекот има 83 години.

Инаку кај заболениот е констатирана лесна клиничка слика. Се утврдувааат сите контакти кој тој ги имал.

м.д.