Ве потсетуваме на нашето постоење. Ние сме Мултимедијален портал на Тиквешијата

-веб страна: www.rtk.mk

-интерактивност: фејсбук фан страна facebook.mk/rtkavadarci

-програма и преноси во живо: rtklive.rtk.mk

-20 000 лајкови,

- 24 000 следбеници

-ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА