МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска зад затворени врати, лозарите и винарите се сретнаа со министерот за земјоделие Арјанит Хоџа и минсетерот без ресор Зоран Шапуриќ.На средбата присуствуваа пратеникот Панчо Минов и градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев .