МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска и утре во Општина Кавадарци се спроведуваат неколку важни комунални зафати кои резултираат со асфалтурање на улици, тротоари, јавни површини, локални патишта и други работи кои се во во функција на подобрување на условите за живот, разубавување на Кавадари и околината, зголемување на функционалноста на сообраќајот и други зафати.Во Ваташа на надледување на асфалтерски работи на крак на улицтата „Илчо Димов„ разговаравмр со градоначалникот Митко Јанчев.