МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Нова пешачка патека со површина од 300 квадратни метри се гради на ул.„Бел камен“ во истоимената населба. Деновиве се поставуваат рабници со кои се формираат контурите на патеката, по што ќе следи поставување на бехатон коцки. Изведувач на работите е фирмата „АС машини“ од Кавадарци. Општината ја гради патеката на барање на жителите од тој дел на градот. 125474030_2899960693561306_1510929820083423140_n 125882842_2899960696894639_9189964847399328355_n