МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според Центарот за јавно здравје Кавадарци до 14.30 часот од Ковид 19 во Регионот се регистрирани: Во Кавадрци 15 случаи,Росоман-5,Неготино 2 и Демир Капија 3 случаи , сите на возраст од 20 до 69 години.

Две лица се хоспитрализирани ;од Росоман на 20 и од Демир Капија лице на 56 години.

м.д.