Порака на градоначалнкот Панов посака мирна и џентлменска кампања

„На првиот ден од кампањата за предвремените Парламентарни избори, би сакал од мое лично име да посакам добра кампања на сите политички партии и ова година како сите изминати години од плурализмот во Кавадарци ,целокупната кампања да протече во добра и демократска атмосвера во која партиите ке се натпреваруваат со проекти а не со омаловажување. Ова го посакувам од име на сите граѓани.Редот и мирот, и нивото кое го имаме како кавадарчани да го задржиме и бидиме пример за мирна ,коректна и џентлменски кампања.“