МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

КАВ КОМЕРЦ - ВО ПОЖЕЛУВА СРЕЌНА НОВА 2021 ГОДИНА И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ. „Почитувани, На истекот од оваа турбулентна година Ви се обраќаме со посебно внимание и Ви благодариме што пред сè, нè охрабривте со Вашиот оптимизам и доверба за овој, за нас и нашиот град, нов проект, Ви благодариме што безрезервно пристапивте да сте дел од нас и ни оставате уште поголема обврска да ги надминеме Вашите очекувања! Ви посакуваме следната година да Ве следи здравје и благодет во секое поле, да сте уште поуспешни, поведри и похрабри за нови подвизи! Се надеваме заедно ќе изградиме посилно и подоверливо партнерство, а Вашите возила блескаво чисти ќе бројат километри на меѓународните патишта! Со почит, Перална за товарни возила, КАВ-КОМЕРЦ“ Се наведува во честитката во повод Нова година и Божиќ.

https://www.facebook.com/kavkomerc/videos/1723909041102444

https://www.facebook.com/watch/?v=1723909041102444