МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Генерално состојбата во најлудата ноќ во Кавадраци била досега најмирна, без инциненти, интервенции,пожари.

Стефанија Миневска од Кавадарци во ЈЗУ Општа болница со прош.надлежност го роди првото бебе во 2021.На неа и прво, таа има 27 години а првата рожба е женско.

Изјави ,денеска напладне , на Директор на ЈЗУ Општа болница со прош.надлежност Кавадари Д-р спец.Диме Коцев

-Градоначалник на Општина Кавадарци Митко Јанчев

134746719_253596219439720_1547919394178454088_n 134556364_4512799132081369_428923227294863760_n