Во Спомен паркот на револуцијата по повод патрониот празник на Установата за и воспитување деца „Рада Поцеа„ денеска се чествуваше.Делегации на Локалната самоуправа на чело со градоначалникор Митко Јанчев , на Советот положија цевеќе.Цвеќе положи и деклегација на Установата , а директорката Цанка Добринова накратко се осврна на значењето на ова образовна установата во воспитувањето на децата кај нас.

170396537_203295994559999_5609034145254457581_n