МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во Кавадарци со акција беше одбележан светскиот ден на хуманоста .Акцијата ја реализираа Банката за храна и Комисијата за еднакви можности заеднички кои собираа донации во храна.