МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Тема на трибината беше улогата на семејството во образовниот процес ..... Вечерва во организација на Здружението за психологија,советување, психодијагностика и едукација „Когитацио Рационалис“ од Кавадарци во кино салата при Домот на културата „Иван Мазов Климе“ се одржа трибина на тема улогата на семејството во образовниот процес и менталното здравје на децата и адолесцентите. Лиценцираниот психолог, магистер Атанас Иваноски и неговите соговорници ги опфатија сите аспектои поврзани со темата во обидот да им ги приближат истите на присутните во салата.