По поплочувањето на улиците во селата Чемерско, Крњево, Бохула и Бојанчиште, денеска започна поплочување и на улиците во село Долна Бошава. Вкупната површина на истите е 1.420 м/2, а инвестицијата е вредна 2.200.000 денари. 248093432_3149278458629527_6239635403372410488_n