МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Поради интересот на јавноста, Основниот суд Кавадарци известува дека петчлениот кривичен совет со кој претседаваше судијата д-р Лазар Нанев, како претседател на кривичниот совет спрема обвинетиот В.Т. за кривично дело Полов напад врз дете кое не наполнило 14 години по член 188 став 1 вв член 45 донесе пресуда со која на обвинетиот му изрече казна затвор од 15 години.„- се наведува во денешното соопштение до јавноста во врска со предметот поврзан со кривичното дело Полов напад на дете кое не наполнило 14 години.

-извор Веб страна на Основен суд Кавадарци.