МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска ,ПРЕД ХРАМОТ „СВЕТА ПАРАСКЕВА ПЕТКА„ВО КАВАДАРЦИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МИТКО ЈАНЧЕВ ГОВОРЕШЕ ЗА УЛОГАТА И ЗНАЧЕЊЕТО НА ОДДЕЛЕНИЕТО „МОЈ ОПШТИНАР„ КОЕ ВЕЌЕ ПЕТТА ГОДИНА е битен чинител за решавање и извршување на бројни комунални и урбанистички прашања во Кавадарци.Тој и соопшти на јавноста дека Компанијата Кожувчанка ДОО Кавадарци донира две нови возила за потребите на ,,Мој Општинар„.