МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„Вчера во просториите на Кожувчанка Доо -Кавадарци, од страна на претставници на кавадаречките моторџии во знак на благодарност задосегашната и овогодинешната соработка и спонзорство од страна на компанијата Кожувчанка им подарија благодарници и слика во рамка за генералниот менаџер на компанијата Јанинка Чупаркоска.Од страна на менаџментот на компанијата најпрво се заблагодарија за пригодните подароци и беше истакнато дека тие се расположени и понатаму да излегуваат во пресрет на барањата и потребите и секогаш ќе нудат помош во насока на организирање на идни вакви манифестации во рамките на своите можности.„ се наведува во дописот до РТК од Кожувчанка ДОО Кавадарци.

20221101_120127