МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Фудбалерите на ГФК „Тиквеш 1930“ денеска напладне заминаа на подготовки , за претстојната натпреварувачка сезона ,во Маврово. Како што сме информирани од раководствтото на клубот, подготовките ке траат 8 дена.Планирано е да се одигарат четири пријателски натпревари со: Гостивар,Силекс,Тетекс и Генч Келембер.